29.07.2018: Το Κατάστημά μας θα είναι κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 15 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

 

KLEON GESIOS

Η Floral Creations ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη το 1975, με σκοπό να εισάγει μία νέα αισθητική στον τομέα της σύνθεσης λουλουδιών. Φέρνει κοντά σας σπάνιες συνθέσεις για κάθε περίσταση.

Η αγάπη μας για δημιουργία, το άρωμα, το χρώμα, η μοναδικότητα των λουλουδιών μας έφερε κοντά τους και μέσω των συνθέσεων ερχόμαστε κοντά σε όλους εσας με επαγγελματική συνείδηση και σας προσφέρουμε ολόφρεσκα άνθη!


Τα σχέδιά μας, δημιουργημένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αιχμαλωτίζουν την στιγμή και ξεχειλίζουν από χρώματα.

 
 
 
 
FREE DECORATION TO CAFE-BAR RESTAURANT

ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΑΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΥΜΕ ΣΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ.

Tα λουλούδια είναι τόσο μοναδικά που από μόνα τουs είναι για φάγωμα και παρόλο που πολλά από αυτά θα μπορούσαν να συμπεριληφθούν σε συνταγέs μαγειρικήs , εμείs εστιάζουμε το ενδιαφέρον μαs στο πωs τα λουλούδια θα μπορούσαν να επηρεάσουν στην ατμόσφαιρα ενόs cafe-bar restaurant. Aπό την κομψότητα και το σύνγχρονο στη ζεστασιά και την ανανέωση , πρόκληση μαs είναι να διακοσμήσουμε τον επαγγελματικό σαs χώρο με την ηρεμία και τη ζεστασιά ενόs σπιτιού. Ερχόμενοι στο χώρο σαs και βλέπονταs την εταιρεία σαs , σαs κάνουμε ΔΩΡΕΑΝ τιs συνθέσειs με το λογότυπο του καταστήματοs σαs.

 
Καλάθι Αγορών
Wishlist
Google Maps
 
 
Floral Γάμος
Σοφούλη
Πανόραμα
 
 
Free Decoration
Videos
 
 Skype Offline