29.07.2018: Το Κατάστημά μας θα είναι κλειστό για τις καλοκαιρινές διακοπές από τις 30 Ιουλίου μέχρι τις 15 Αυγούστου. Σας ευχόμαστε Καλό Καλοκαίρι.
 

ΠΡΟΪΟΝΤΑ
 

ΕΙΣΟΔΟΣ ΜΕΛΟΥΣ

 

KLEON GESIOS

Η Floral Creations ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη το 1975, με σκοπό να εισάγει μία νέα αισθητική στον τομέα της σύνθεσης λουλουδιών. Φέρνει κοντά σας σπάνιες συνθέσεις για κάθε περίσταση.

Η αγάπη μας για δημιουργία, το άρωμα, το χρώμα, η μοναδικότητα των λουλουδιών μας έφερε κοντά τους και μέσω των συνθέσεων ερχόμαστε κοντά σε όλους εσας με επαγγελματική συνείδηση και σας προσφέρουμε ολόφρεσκα άνθη!


Τα σχέδιά μας, δημιουργημένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αιχμαλωτίζουν την στιγμή και ξεχειλίζουν από χρώματα.

 
 
 
 
Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η Floral Creations ξεκίνησε στην Θεσσαλονίκη το 1975, με σκοπό να εισάγει μία νέα αισθητική στον τομέα της σύνθεσης λουλουδιών. Φέρνει κοντά σας σπάνιες συνθέσεις για κάθε περίσταση. Η αγάπη μας για δημιουργία, το άρωμα, το χρώμα, η μοναδικότητα των λουλουδιών μας έφερε κοντά τους και μέσω των συνθέσεων ερχόμαστε κοντά σε όλους εσας με επαγγελματική συνείδηση και σας προσφέρουμε ολόφρεσκα άνθη!

Τα σχέδιά μας, δημιουργημένα με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια, αιχμαλωτίζουν την στιγμή και ξεχειλίζουν από χρώματα.

 

Οι Floral συνθέσεις είναι μοντέρνες, χαρούμενες γεμάτες ζωντάνια και δημιουργικότητα. Διαθέτουμε μεγάλη συλλογή φαγιάνς, καλαθιών, βάζων, χειροποιήτων κασπώ και αφθονία υλικών και μεθόδων συσκευασίας ώστε η σύνθεση που θα επιλέξετε να είναι γεμάτη κομψότητα.

Η Floral Creations αποστέλει λουλούδια σε ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο. Η επιβάρυνση για αποστολές εκτός νομού Θεσσαλονίκης είναι 9 ευρώ. Η διαθεσιμότητα των προϊόντων μας ποικίλει ανάλογα με την εποχή.

 
Καλάθι Αγορών
Wishlist
Google Maps
 
 
Floral Γάμος
Σοφούλη
Πανόραμα
 
 
Free Decoration
Videos
 
 Skype Offline